Foodtrucky Peugeot: Mobilizácia chuťových buniek

Najnovším výtvorom Peugeot Design Lab je mobilný ustricový bar pre farmu Guillardeau, postavený na novom Peugeote Expert. Úlohou vozidla je priviesť prvotriedne ustrice z farmy bližšie k ľuďom a ponúknuť im osobnejší zážitok z jedla, ktorého prípravu môžu zblízka sledovať. Kuchár totiž pracuje pri linke vysúvajúcej sa zo zadnej časti, kde má všetko pekne po ruke a k dispozícii má chladničku, drez, skladovacie priestory a ohrievač vody. Jedna osoba dokáže zariadenie rozložiť za pár minút a rozpútať okolo seba pravé gurmánske orgie.

Dizajnové štúdio Peugeotu sa s myšlienkou food trucku pohrávalo už dávnejšie, keď vyrobili „Bistro u Leva“. Ide o Peugeot Boxer s prívesným vozíkom, súprava sa dá rozložiť do celkom veľkého amfiteátra, ktorého zariadenie dokáže kŕmiť až 30 osôb. Výbava obsahuje aj taniere, stolíky a slnečníky. Hladoši môžu sledovať prácu šéfkuchára na 46-palcovej obrazovke, hudobný podmaz dostanú z audiosystému Focal. Vybavenie kuchyne je univerzálne a vie sa prispôsobiť akémukoľvek kuchárovi a typu kuchyne.


GALÉRIA - 9 obrázkov

0 KOMENTÁROV

Napísať komentár môže len registrovaný užívateľ